Tennis Clubkampioenschappen Mini’s 2005

Op woensdag 7 en vrijdag 9 sept. j.l werd er op de tennisbaan in Bakkeveen verwoed gestreden om clubkampioen te worden van de mini’s.
Maar liefst 22 mini’s stonden op de baan. Woensdag werden, onder het genot van de zon, de voorrondes gespeeld en Vrijdag de kruisfinales. Er zaten hele mooie wedstrijdjes tussen en werden er prachtige rally’s gespeeld. Uiteindelijk speelden Bendix Zijlstra en Mark Doorten om de 3e en 4e plaats en ging de finale-strijd tussen Ovaldo van Gils en Mathijs Louwsma. Laatstgenoemde was iets meer geconcentreerd en in een mooie finale wedstrijd won Mathijs de partij en is dus mini-clubkampioen geworden!
Een ieder had erg zijn best gedaan en daarom vond de J.C. dat iedereen wel een prijs verdiend had. De finalisten kregen elk een mooie tennistrofee en verder kreeg iedereen een medaille. Het was een geslaagd toernooi met 22 tevreden smoeltjes na afloop.

Of de foto’s: de beide winnaars gehurkt in blauwe shirts.

Geplaatst in: Tennis

Geef een reactie