Vlooienmarkt 6 augustus 2005

Vlooienmarkt van zaterdag 6 augustus 2005

Voor de aanwezige standhouders een goede markt. Slechts 120 standhouders zijn geteld en met een kooplustig publiek werden goede zaken gedaan. Slechts een enkeling was niet helemaal tevreden over de omzet.

De organisatie was achteraf eigenlijk ook niet ontevreden. De weersverwachtingen waren bar en boos: harde wind, buien (mogelijk met onweer) en maximaal 16 graden. Gewoon herfst, aldus Piet Paulusma. Bij onderstaande foto’s is te zien en te lezen hoe de markt daadwerkelijk is verlopen.

Volgende markt: de reguliere 1e zaterdag vd maand markt op 3 september  (tot 13 uur). Hopelijk hebben de standhouders na deze goede markt nog voldoende goederen om te verkopen……

Hieronder enkele foto’s van de markt van zaterdag 6 augustus 2005

Geplaatst in: vlooienmarkt_2005, Vlooienmarkten

Geef een reactie