Diplomazwemmen in Dúndelle

Het zomerseizoen is weer voorbij, op zondag 5 september 2004 is het hek weer dicht gegaan.
Het was een bijzondere zomer: het voorseizoen was vrij slecht ofschoon de maand mei nog redelijk zwembad weer gaf. De maanden juni en juli brachten weinig mooie dagen. In deze periode zijn er slechts een paar mooie middagen met redelijk veel publiek geweest. Vaak werden de zwemmers geplaagd door regen of een koude wind. En dan niet te vergeten de wespenplaag die ons land teisterde en waar ook het zwembad en met name de zonneweide aan ten prooi viel. Met vele middelen is geprobeerd de wespen te verdrijven.

Wat het seizoen toch nog enigszins goed maakte waren de twee weken van de bouwvak, toen het meteen extreem warm werd met meer dan 10 dagen achtereen met een bezoek van 800 mensen of meer.
Weer of geen weer: de zwemlessen gingen altijd door (op 1 keer na vanwege onweer).
De foto-impressie hieronder is van begin september. Enkele dagen achter elkaar, vlak voor het sluiten van het bad, is het diplomazwemmen gehouden. Alleen de namen van de kinderen die aan het eind van het seizoen hun diploma hebben gehaald zijn vermeld (en niet die medio het seizoen hun diploma hebben behaald).

Nog een paar wintermaanden en het bad gaat weer open rond koninginnedag 30 april 2005.

Geplaatst in: 2004-gebeurtenissen

Geef een reactie