Vlooienmarkt 3 juli 2004

Vlooienmarkt van zaterdag 3 juli 2004

Al de 3e markt op een rij waarin we het niet droog hebben gehouden. De weersverwachting was inderdaad schokkend: veel buien met hagel, windstoten en onweer. Maar vrijdag later op de dag werd het droger en vrijdagavond waren alle waterplassen op de vlooienmarktterreinen verdwenen. Zowaar verschijnt er al een standhouder op de vrijdagavond.
Gedurende de nacht valt er een flinke bui met onweer. Rond 5 uur is droog, maar zwaar bewolkt. Er is slechts een 10-tal standhouders aanwezig. Vanaf ongeveer half 6 begint het te regen: stevig te regenen. Pas tegen half 7 wordt het af en toe droog en tegen 8 uur komt de zon zelfs door. Er verschijnen nog een redelijk aantal standhouders: 97 in totaal. Enkelen zijn overigens rond 7 uur weer vertrokken: zagen het niet zitten.

Bezoekers kwamen natuurlijk ook laat: pas tegen 9 uur. Op een paar lichte buien na in het droog gebleven tot na 13 uur. Vele standhouders verklaarden goede handel gedaan te hebben: veel publiek in relatie tot het kleine aantal standhouders. Het parkeerweiland heeft de regen en de vele parkeerders goed doorstaan. Tijdens opklaringen werd het zelfs nog even lekker warm.

Volgende markt: vakantiemarkt op zaterdag 24 juli (wederom tot 13 uur)

Hieronder enkele foto’s van de markt van 3 juli 2004

Geplaatst in: vlooienmarkt_2004, Vlooienmarkten

Geef een reactie