Gekostumeerd voetbal

(zondagmiddag 16 mei 2004)

Het gekostumeerd voetbal vormende het sluitstuk (behoudens nog het traditiegetrouwe, gezellige nazitten) van de festiviteiten in het kader van het 75-jarig bestaan. De weersomstandigheden waren fantastisch. Het enige smetje was dat de A’s niet de moed hadden zich in een “kostuum” te steken.

Hieronder een impressie van de wedstrijden van de teams “Ankerplak”, “De Leijte” en “Sinnehiem”. Een wedstrijd die gespeeld zou kunnen zijn in het jaar 2055.

Het commentaar bij de wedstrijden werd verzorgd door (de geest van) Arend Hofsteenge. Ondanks dat de wedstrijd zich afspeelde in het jaar 2055, werd de verbinding met het stadion te Bakkeveen af en toe (bewust) verbroken. Scheidsrechters : Wolter Nieuwland en Gert Noord.

(foto’s groot)

Geplaatst in: Voetbal

Geef een reactie