Heren-1 in finale Bekercompetitie Rayon Drachten.

“Vrijdagavond 26 april 2002 rond 22:30 uur weten we waarschijnlijk of ze het hebben gehaald”, schreven we vorige week. Het was ruim elf uur toen de bekerfinale beslist was.

De aanleiding:
Ons heren-1 team is voor het eerst in de geschiedenis van de vereniging doorgedrongen tot de finale van de rayon beker. De finale wordt op vrijdagavond 26 april in de sporthal van Bergum (“Westermar”) gespeeld. Tegenstander is H.V.C.-1 (Harkema). Ook in de competitie zijn deze teams elkaar al tegengekomen. Bakkeveen moest daarbij steeds het onderspit delven. Maar deze keer is het echt menens. Met een bus vol supporters zal naar Bergum worden afgereisd. De bus vertrekt rond 20 uur uit Bakkeveen (parkeerplaats Jodel Lowina). Terugkeer is afhankelijk van de duur van de wedstrijd, maar rond half 12 terug in Bakkeveen. Je kunt gratis meereizen. Na afloop hopen we bij Jodel Lowina het kampioenschap te kunnen vieren. En wordt ons heren-1 toch tweede: dan bouwen we ook een feestje.

In de competitie is heren-1 op de tweede plaats geëindigd; HVC is met een verschil van 10 punten kampioen geworden. Hieronder enkele foto’s en een verslag van de wedstrijd.

Geplaatst in: Volleybal

Geef een reactie