HELP!Stichting Dorpsfeest Bakkeveen is 2 spandoeken kwijt!

PLEH!

2 SDB spandoeken zijn helaas verdwenen/vertrokken/ontvreemd en/of meegenomen. De heimwee naar beide spandoeken groeit met de dag bij Stichting Dorpsfeest Bakkeveen. Wie oh wie kan ons helpen deze pronkjes bij ons terug te brengen? Delen wordt gewaardeerd!

Tips zijn welkom via Facebook, in een reactie hieronder of via [email protected]

Geplaatst in: Algemeen, Bakkeveen

1 reactie op “HELP!Stichting Dorpsfeest Bakkeveen is 2 spandoeken kwijt!

  1. Jacob zegt:

    Goeie, is misschien wel gedaan door dezelfde groep studenten uit Utrecht die afgelopen weekeinde in de Loryan zaten en een spoor van vernielingen, verplaatsingen en andere “grapjes” uit gehaald hebben. De borden van de vlooienmarkt waren ook allemaal weg

Geef een reactie