TIP-Bakkeveen is weer open!

 

 

Met ingang van de zomertijd is onze TIP kiosk weer open.

Dankzij de prachtige muurschildering zijn wij nu goed zichtbaar!

Wij zijn dagelijks aanwezig van 13.00 tot 15.00 uur.

Zondag gesloten.

Wij hebben wandelkaarten, fietskaarten, routes, ansichtkaarten, informatie over evenementen en attracties, etc.  alles om een verblijf in Bakkeveen aangenaam te maken en de omgeving te verkennen. Bakkeveen staat natuurlijk centraal bij ons maar ook over de rest van de regio Zuid Oost Friesland en de aangrenzende stukjes Drenthe en Groningen hebben wij veel informatie. Echt de moeite waard om eens binnen te wippen.

adres: Mjûmsterwei 16, 9243SK Bakkeveen

Meer info over TIP: www.bakkeveen.nl/tip

 

 

Geplaatst in: TIP-Bakkeveen, Toeristisch Informatiepunt

Geef een reactie