Impressie Zonnebloem autotochtje

Autotochtje Zonnebloem Ureterp e.o.

Woensdag 24 april jl. hebben we een autorit gemaakt met de gasten van de Zonnebloem. Met één busje en 9 auto’s gingen we met z’n allen op “reis”.

We zijn vertrokken vanaf de Driehoek in Wijnjewoude. Het was redelijk weer maar iedereen was enthousiast. Wat kwamen we langs grote weilanden, vele bossen en kleurrijke bollenvelden. Wat heeft de natuur prachtige kleuren. Er werd zelfs in een auto ontdekt dat er wel heel veel verschillende kleuren groen voorbij komt in de natuur.

In totaal waren er 45 personen mee. De gasten werden tijdens de rit bezig gehouden met allemaal vragen. Hier konden ze leuke prijzen mee verdienen. We zijn ook door het dorp Veenhuizen gekomen. Wat staan daar mooie huisjes en grote gevangenissen.

Onderweg hebben we koffie gedronken met lekker gesorteerd gebak op Camping d’Elf Eiken in Elsloo.

Na de koffie gingen we weer ri. Wijnjewoude. Tijdens de tocht was er een wegomlegging en moesten we een andere route zoeken. Dat is natuurlijk weer goed gelukt door onze routebegeleiders zodat we onze weg weer op een mooie manier konden vervolgen.

Rond 17.30 uur waren we weer terug bij de Driehoek in Wijnjewoude.

Hier werden we verwelkomd met soep en broodjes. Dit viel bij iedereen erg goed in de smaak. Vervolgens gingen we voldaan weer naar huis.
Iedereen werd weer thuisgebracht door alle vrijwilligers van de Zonnebloem. Het was een geslaagde middag, de gasten waren heel positief over de tocht.

Graag wil de Zonnebloem Ureterp e.o. taxi Kort uit Oosterwolde via deze weg bedanken voor het gratis ter beschikking stellen van hun busje.

Zonnebloem Ureterp e.o

Geplaatst in: Zonnebloem

Geef een reactie