Terugblik Muziek bij de Buren 2024

Vanwege de te verwachten belangstelling had de organisatie voor de 3e editie van ‘Muziek bij de Buren’ het aantal huiskamers uitgebreid van 5 naar 6. En dat bleek een goed besluit. Heel Bakkeveen leek te zijn uitgelopen om te genieten van soms 1 maar meestal 3 mini concerten her en der over het dorp verspreid.  Keuzestress vierde hoogtij. In het kerkje was het zelfs 3x ‘Uitverkocht’ maar ook op de andere 5 locaties waren de huiskamers uitstekend gevuld met aandachtige muziekliefhebbers.

Na afloop kwamen velen nog even bij elkaar in De Brink om  ervaringen te delen met andere bezoekers, muzikanten en ‘huiskamers’. Over de huiskamers, muzikanten en organisatie was men heel enthousiast; de complimenten maakte de commissie een beetje verlegen.

Volgend jaar weer? Als het aan ons ligt wel, maar dat is afhankelijk van de aanmeldingen van huiskamers en muzikanten. Vind je het ook leuk om volgend jaar in jouw huiskamer muzikanten en bezoekers te ontvangen, dan kun je je nu al aanmelden. Dat geldt ook voor muzikanten en daarvoor hoef je niet beslist uit Bakkeveen te komen.

Je kunt ons ook tippen: [email protected] / 06 10699091 (Sybrand Bosma)

Wiedse Veenstra maakte een rondje langs de 6 locaties en maakte daar foto’s en onderstaand filmpje.

 

 

Geplaatst in: Muziek bij de buren

2 reacties op “Terugblik Muziek bij de Buren 2024

  1. Sjouke Bosma zegt:

    Leuk evenement. Wij hebben ons bij drie optredens prima vermaakt. Doorgaan!!

  2. Sybrand Bosma zegt:

    Huiskamers en muzikanten kunnen zich voor de editie 2025 vanaf nu melden bij Sybrand Bosma, 06 10699091

Geef een reactie