Hondenbeet nabij Stripe

Vorige week zondag (28 januari) ben ik gebeten door een herdershond in de buurt van De Stripe, tussen Bakkeveen en Wijnjewoude.
Het was tegenover Duerswâld 12 vlakbij het ’t Oude Bosch parkeerplaats. Ik naderde op de ATB een vrouw met een grijsbruine herdershond en een zwarte hond van plm. 40 cm hoog en liet me horen met de fietsbel.

De honden waren aangelijnd maar reageerden heel erg agressief en keihard blaffend. In het voorbijgaan werd ik gebeten door de herder omdat de mevrouw de hond niet kon houden. Ik stopte om verhaal te halen maar de mevrouw was heel erg aan het schreeuwen waardoor de honden nog agressiever werden. Om erger te voorkomen ben ik maar doorgefietst.

Kent iemand deze vrouw of heeft iemand iets soortgelijks meegemaakt?

E. Schurer
[email protected]

Geplaatst in: Oproepen

2 reacties op “Hondenbeet nabij Stripe

  1. AG zegt:

    Wat een nare ervaring. Mijn vrouw werd laatst besprongen door een jonge hond die los liep in een gebied waar een hond aangelijnd moet zijn. Wat mij vooral stoort is dat er zoveel hondenpoep achtergelaten wordt. Iets met alleen de lusten maar niet de lasten.

  2. T zegt:

    Wat mij vreselijk stoort is dat de mensen de hondepoep in plastic zakjes doen, en dan zo weggooien. Het is niet leuk als een hond tegen je op springt. De baasjes moeten op cursus, en als die het goed weten hoe het moet leren de honden het dan vanzelf ( hopelijk )

Geef een reactie