Ontdek yin yoga, Wudang fitness en tai chi

Het is weer open lesweek bij Dyn Dao. Dat betekent gratis kennismaken met yin yoga, Wudang fitness en tai chi. Bevalt de open les, dan kun je daarna de lessen gaan volgen. Meld je tijdig aan, want het aantal vrije plaatsen is beperkt.

Wanneer: 15 t/m 19 januari
Locatie: Dorpshuis Siegerswoude, Uthof 10

Website: http://www.dyndao.nl

Tai chi: goed voor je lichaam en voor je brein
Bij tai chi beweeg je langzaam, met volledige aandacht. Zo werk je aan een betere houding, balans en coördinatie. Ondertussen leer je hoe je alert kunt zijn en tegelijkertijd ontspannen. De asymmetrische bewegingen houden je brein jong.

Wudang fitness: meer souplesse, betere conditie
Bij Wudang fitness doe je oefeningen voor je hele lichaam in een ontspannen tempo. Je leert efficiënt omgaan met je energie en je verbetert je houding, balans en coördinatie. Zo wordt je soepeler en krijg je een betere conditie.

Yin yoga: lekker in je vel
Bij yin yoga lig je telkens een paar minuten in dezelfde houding.  Zo maak je je gewrichten en bindweefsel soepel en sterk. Je ontdekt hoe je fysieke en mentale welzijn met elkaar zijn verweven, en hoe je beide kunt verbeteren.

 

Lesrooster
Tai chi

Maandag 20.15-21.15 uur (in de oneven weken)

Dinsdag 14.45-15.45 uur (easy/60+)

 

Yin yoga

 

Maandag 19.00-20.15 uur

Woensdag 20.00-21.15 uur

Vrijdag 10.30-11.45 uur

 

Wudang fitness

 

Dinsdag 13.45-14.45 uur

Woensdag 19.00-20.00 uur

 

 

Graag even aanmelden

Stuur een mail naar [email protected] of bel Rieky Takken op 06-29323108.

Meer informatie op www.dyndao.nl

Geplaatst in: Verzorging

Geef een reactie