1e fase renovatie fietspaden start 30 oktober

Bericht van provincie Fryslân: aankondiging start werkzaamheden 

Fietspaden in het Oude Bosch aangepakt

Vanaf 30 oktober voert Strukton Wegen & Beton groot onderhoud uit aan de fietspaden in het Oude Bosch, tussen Wijnjewoude en Bakkeveen.

De asfaltverharding van een deel van de bestaande fietspaden in het bos wordt vervangen door een betonverharding. Hiervoor worden de fietspaden (deels) afgesloten. Fietsers, wandelaars en ruiters worden omgeleid met borden. Het fietspad langs de Kromme Singel en de Jan Anne Leane (vanaf de Freulevijver tot aan de Finne,) wordt het eerst aangepakt.
Bij de Stripe wordt tevens een depot ingericht voor materialen.

Planning
Afhankelijk van de weersomstandigheden vinden de werkzaamheden plaats vanaf week 44 (maandag 30 oktober). Voorafgaand hieraan worden in week 43 rijplaten op de Stripe aangebracht ter bescherming van het asfalt. In deze week wordt ook divers materiaal aangevoerd.

 

Geplaatst in: Bakkeveen, Wandel-/fietsroutes

Geef een reactie