Impressie vlooienmarkt 5 augustus

De markt van 5 augustus was een goede markt, vooral voor de verkopers. Deze standhouders hadden we weersverwachtingen goed gevolgd en wisten al dat het zaterdagochtend droog zou blijven en dat de verwachte vele regen pas in de loop van de middag zou komen, ruim nadat de markt om 13 uur was afgelopen. Het was tijdens de markt lekker weer, af en toe zon en nauwelijks wind. Pas na 13 uur werd de bewolking echt dikker en iets voor 14 uur kwam een korte bui over. De echte regen viel pas tegen 16 uur.

Er kon vanaf dinsdag 1 augustus geboekt worden. Het aantal boekingen kwam in tegenstelling tot anders slechts langzaam op gang: de weersverwachting voor zaterdag was slecht. Maar gaandeweg werd duidelijk dat het slechte weer alleen voor de 2e helft van de dag zou gelden. Op vrijdag drong dit tot meer mensen door en zijn er nog meer dan 100 boekingen bijgekomen. Dat bracht het totaal op 298. Ruim de helft van wat we gewend zijn in de vakantie periode.

De aanwezige standhouders (de “dapperen”) hebben er beslist geen spijt van gehad. Het was druk met bezoekers. Niet alleen per auto, maar ook viel op de fiets en te voet vanaf de campings in de omgeving. Er werd goed verkocht!

De volgende markt is op zaterdag 19 augustus. www.bakkeveen.nl/markt voor boekingen.
Hieronder een impressie (foto’s www.martijnvandervaart.nl)

Geplaatst in: vlooienmarkt_2023, Vlooienmarkten

2 reacties op “Impressie vlooienmarkt 5 augustus

  1. Anton zegt:

    300 zou altijd de max moeten zijn. Beter voor zowel bezoeker als verkopers 👍🏻 Alles mooi geconcentreerd op een land van het terrein en auto’s parkeren in het gras 👍🏻

  2. Wisse zegt:

    Veel te veel van hetzelfde. Op het middenterrein altijd dezelfde handelaren met hun onverkoopbare meuk. Wordt vervelend zo.

Geef een reactie