Impressie avond-4-daagse 2023, dag 1

Avond-4-daagse 2023 is van start gegaan. Woensdag 7 juni was het lekker wandelweer. Het is al een hele tijd droog weer en dat blijft het ook nog wel een aantal dagen. Temperatuur net iets onder de 20 graden; althans bij de start. Toen de laatsten binnenkwamen rond 20:30 uur was het al erg frisjes geworden. De komende dagen zal het alleen maar warmer worden ….

Vertrek was net als vorig jaar vanaf het parkeerterrein bij Dúndelle/zwembad. Vandaar via (bijna) centrum Bakkeveen naar vakantiecentrum ’t Hout. Via de achterzijde werd de camping weer verlaten en vervolgens veel bos: landgoed De Slotplaats van Natuurmonumenten. De 10 km wandelaars moesten vanzelfsprekend meer kilometers maken en die liepen via straat De Stripe en het Oude Bosch. Uiteindelijk kwam iedereen via de juiste route weer terug in De Singels. Via het vernieuwde centrum weer terug naar de finish: het parkeerterrein bij Dúndelle.

De komende 3 avonden zal er minder bos in de routes zitten en wordt er meer over privé terreinen gewandeld.

Kijk op www.bakkeveen.nl/a4d voor actuele informatie over routes en meer.

 

Hieronder een foto-impressie van de woensdagavond (foto’s: Martijn v/d Vaart)

Geplaatst in: Avondvierdaagse

Geef een reactie