Happy Hipnose: “Even terug naar niks”

Het is zover! Na de hypnose workshops en het gezellig avondje brein, gaan we nu van start met de theatershow ‘Even terug naar niks‘, op woensdagavond 28 juni in de achtertuin van De Slotplaats te Bakkeveen! Een mega relaxte hypnose show, waarbij niemand het podium op wordt gevraagd. Blijf lekker in je stoel zitten en geniet van een diepe ontspanning, beleef je eigen ‘verhaal’. En dat voor een tientje, inclusief 1 consumptie. Meld je aan op www.happyhipnose.com/events.

Door middel van meditatie en hyposetechnieken ga je een heerlijk ontspannen reis maken. Zie het als een ‘wellness’ avondje, diep ontspannen en heel gezond. Een deel van de show wordt gebruik gemaakt van koptelefoons, die wij zelf leveren.

Na de tijd zal een DJ nog rustig verder draaien met passende muziek, en is er gelegenheid voor wat dansbeweging of simpelweg een drankje. Het evenement vindt alleen doorgang bij goed weer. Anders wordt het verplaatst naar een later te bepalen nieuwe datum.

www.happyhipnose.com

 

Geplaatst in: Opmerkelijk

4 reacties op “Happy Hipnose: “Even terug naar niks”

 1. Zaaigoed Youtube zegt:

  Waarom wil de moderne mens zo graag niks? Hypnose is niet ongevaarlijk.

  • Jacobus zegt:

   Goeiemorgen Zaaigoed! Jacobus hier. Ik organiseer met veel enthousiasme dit evenement. De eerste zin is wat mij betreft een prachtig onderwerp om eens over verder te babbelen. Zou u misschien de tweede opmerking “hypnose is niet ongevaarlijk” kunnen toelichten? Wat is er niet ongevaarlijk aan? Wellicht kan ik een en ander ophelderen, want hypnose wordt veelal nog niet goed begrepen en heeft een wat maf imago. Daarbij zou ik het jammer vinden als andere lezers deze opmerking als waarheid aannemen zonder te weten wat de achtergrond is van deze uitspraak. Ik ben oprecht benieuwd, want ik doe mijn werk met enorm veel plezier en de allerbeste intenties. Fijne dag en alvast bedankt!

 2. Jacob de Vries zegt:

  Goeie,

  zijn er nog kaarten en gaat het door vanavond?

Geef een reactie