Filmhuis Bakkeveen vertoont buitenfilm

Wat was het afgelopen vrijdag een prachtige filmavond! We waren weer te gast op een  prachtige locatie; in de tuin van Anita en Everard, aan de Nije Drintse Wei. Hier draaide het Filmhuis in de buitenlucht de Ierse muziekfilm ‘The Commitments’.

Een geestige, aanstekelijke verfilming van de gelijknamige roman van Roddy Doyle, waarin een groep jonge, onervaren muzikanten uit Dublin een soulband vormt.  Het filmpubliek wist de muziek van de fictieve band zo te waarderen, dat deze ook na de film,  bleef optreden. 

De 50 toeschouwers hadden zelf hun stoel, drankje en hapje meegenomen en het Filmhuis zorgde voor de rest, inclusief het sfeervolle gekwaak van de kikkers op de achtergrond. De film, die om half 11 startte, werd door de bezoekers zeer gewaardeerd. Na afloop keerde iedereen dan ook met een grote glimlach weer naar huis, nog nagenietend van deze mooie muziek/filmavond.

In september starten we weer met een nieuw filmseizoen. Voor nu wensen we iedereen een mooie zomer en een fijne vakantie.

Wil je ook op de mailinglist om op te hoogte te blijven van de komende films en andere info rond het Filmhuis? Even een mailtje sturen naar: [email protected]

 

Geplaatst in: Algemeen

Geef een reactie