De Drie Provinciën wint award voor beste restaurant

Camping en restaurant De Drie Provinciën heeft een ACSI-award gewonnen in de categorie ‘beste restaurant bij een camping’. (3 mei 2023)

ACSI Awards 2023
Campingspecialist ACSI reikt voor het tweede jaar de ACSI Awards uit. Van september 2022 tot en met januari 2023 hebben kampeerders uit Europa weer massaal gestemd op hun favoriete campings. Er kon gestemd worden in acht verschillende categorieën. Per land is er een prijs voor de camping met het hoogste aantal stemmen én de beste beoordeling. De Drie Provinciën heeft gewonnen in de categorie ‘beste restaurant bij een camping in Nederland’.

“Wat een leuke ambiance en wat kun je hier heerlijk eten, zo zelfs dat we meteen voor de andere dag weer gereserveerd hebben, Top! Aanrader….👌

Over het restaurant
De Drie Provinciën dankt haar naam aan de ligging op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe. Het restaurant is gehuisvest in een rietgedekte jaren-30 boerderij en ligt landelijk tegen de bosrand. Op de menukaart staan Frans/Nederlandse klassiekers en de lekkerste streekgerechten uit de drie noordelijke provincies. De porties zijn Bourgondisch en de tafels zijn met linnen gedekt. Kortom, gewoon goed eten in een gemoedelijke sfeer met een luxe uitstraling. Ook lunchen kan gezellig in het huiskamercafé met houten tafel en/of lekker in de zon op het tuinterras. Het interieur is vorig jaar vernieuwd met een steelse knipoog naar het verleden. “We willen wat goed is behouden op een eigentijdse manier”, aldus Brigitte Koninga, meewerkend partner van campingeigenaar Ronald Boels. “De boerderij heeft van binnen een wat meer elegante uitstraling gekregen, en blijft onze sfeer en warmte uitstralen”.

Het restaurant is niet alleen populair bij de campinggasten, maar ook bij toeristen en inwoners uit de regio. “Het restaurant is al sinds de jaren ‘60 in handen van de familie van Ronald” vult Brigitte aan. “Het is fantastisch dat ons geliefde restaurant nu ook landelijk erkend wordt vanwege de goede keuken en de gemoedelijke sfeer”.
“Heerlijke lunch na een mooie wandeling in de omgeving. We komen terug voor een diner want wat een fijne plek is dit.”

Familiebedrijf met een rijke historie
De Drie Provinciën was rond 1935 een boerderij met een herberg in de woonkamer van de boer. In de jaren ‘50 kwam hier een kampeerveldje bij. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een succesvol horeca- en recreatiebedrijf met bekendheid in heel Nederland. Met het winnen van de ACSI-Award 2023 is restaurant en camping De Drie Provinciën weer een publieksprijs rijker. Vorig jaar wonnen zij al de publieksprijs voor ‘mooiste charmecamping van Nederland’ van de ANWB. “En telkens zijn we super trots op elkaar en dankbaar voor het enthousiasme van onze gasten”, glundert Ronald.

De Drie Provinciën Restaurant & Camping | Bakkeveenseweg 15, 9343 TB in Een West | 0516-541201 | [email protected]www.dedrieprovincien.nl

Openingstijden: woensdag t/m zondag vanaf 12:00 uur geopend.

Geplaatst in: De Drie Provincien

Geef een reactie