Afrikaanse dag op de scholen

Op dinsdag 16 mei komt het “Kidsgear Children Choir” (kinderkoor uit Oeganda) naar de beide scholen in Bakkeveen. Deze dag zal in het thema staan van Afrikaanse dans, muziek en spelletjes.

We starten ’s morgens om 8.15 u met Afrikaanse zang/dans en markt op het plein van De Oanrin. We sluiten de dag ook met Afrikaanse zang/dans en markt, maar dan op het plein van Betrouwen.

U bent van harte welkom om hier even sfeer te komen proeven! Mocht u het zelf nog leuk vinden om ook iets op deze Afrikaanse markt te kopen, dan zijn de prijzen tussen de 1 en 10 euro en is het handig dat u wat muntjes meeneemt.

Om geld voor deze kinderen in te zamelen, organiseren de beide scholen op vrijdag 12 mei tussen 11.00-12.00 u een sponsorloop. Ook hierbij bent u van harte welkom om de kinderen een beetje aan te moedigen! We hopen op een fantastische Afrikaanse dag!

Geplaatst in: Oproepen

Geef een reactie