Centrum is weer open !

Sinds gistermiddag dinsdag 21 februari is het centrum van Bakkevene weer toegankelijk voor auto’s. Verkeer op de provinciale weg N917 hoeft geen gebruik meer te maken van de omleidingsroutes.

Hieronder 4 foto’s van Sandi (22 febr. rond 8:30 uur)

Geplaatst in: 2023-gebeurtenissen, Bakkeveen

8 reacties op “Centrum is weer open !

 1. Mr Frank Visser zegt:

  Wat is er nou werkelijk gerealiseerd m.b.t. verkeersveiliger c.q. meer parkeerruimte ? Houtwal lantaarnpaal staat er niet zolang midden op de rijbaan..Zebra locatie ook top..

 2. Jan Eenling zegt:

  Waar is het zebrapad bij de bushalte gebleven? Moet een ieder nu met gevaar voor eigen leven maar zien over te steken? Goede oplossing mensen! Zo zijn er nog wel wat zaken die beter moeten dan wat er nu gerealiseerd wordt.

 3. Albano zegt:

  Wel een leuke hangplek gecreeerd op “de brink.” zelf 2 top! Ook voor toeristen ff picknicken leuke locatie daar.

 4. Evert zegt:

  De nieuwe Brink is een enorme vooruitgang voor ons Dorp. Lekker ruim en overzichtelijk. Doordat al wegen van rechts nu voorrang hebben wordt er al veel minder hard gereden. Nu nog de laatste afwerking van nieuwe lantaarnpalen en invulling van de groenstroken.
  Echt een visite kaartje voor het het dorp.

 5. voetganger zegt:

  Het moet allemaal nog blijken hoe het gedeelde-ruimte plein gaat voldoen, dat wel…..
  Ik hoop alleen maar dat ik als voetganger niet van de sokken wordt gereden en dat er voldoende loopruimte bij het terras van de Brink overblijft. Ook het ontbreken van een zebrapad bij de bushalte lijkt me in eerste instantie niet goed.

 6. Albano zegt:

  Inderdaad maar verkeer van recht had altijd al voorrang toch?>…Wel mooie stenen, heel veel.

Geef een reactie