Na lang Wikken en Wegen……….

…………heeft het Filmhuis in al zijn wijsheid besloten de indrukwekkende film ‘CAPHARNAÜM’ van vrijdagavond 9 dec te verplaatsen naar ZONDAGMIDDAG 11 DEC.

Op vrijdagavond 20.00 uur speelt het Ned voetbalelftal nl ook zijn volgende wedstrijd tegen Argentinië. Om zoveel mogelijk filmliefhebbers ook naar deze wedstrijd te kunnen laten kijken, hebben we de film verplaatst. En gezien de vele verheugde reacties hebben we daar veel filmbezoekers een groot plezier mee gedaan.

In de Slûswachter, die deze week verschijnt, staat nog een aankondiging van de film voor vrijdag 9 dec. Dat klopt dus niet meer. Dat moet zijn: zondagmiddag 15.00 uur. We konden het in de dorpskrant helaas niet meer veranderen, die lag al bij de drukker.

Opgeven voor de film kan nog: [email protected]

In de agenda van bakkeveen.nl staat de aankondiging, met ook de inhoud van de film, wel correct.

Zien we je zondag?

Je bent van harte welkom!

Geplaatst in: Filmhuis

Geef een reactie