Heerlijke oliebollen weer te bestellen bij vv Bakkeveen.

Morgen om 10.00 uur staat de verkoopwagen weer op het parkeerterrein van Poiesz, daar zijn weer heerlijke oliebollen te bestellen.

Openingstijden verkoopwagen:
Donderdag 29 december: van 10.00 uur tot 18.00 uur.
Vrijdag 30 december: van 10.00 uur tot 18.00 uur.
Zaterdag 31 december: van 10.00 uur tot 14.00 uur.

Mocht het weer een spelbreker zijn niet getreurd de oliebollen zijn vanuit een luie stoel ook nog steeds online te bestellen via www.oliebollenbakkeveen.nl, en worden vrijdag 30 december *gratis thuis bezorgt. (*binnen een straal van 5 km vanuit Bakkeveen)

Mocht u niet naar de verkoopwagen kunnen komen of niet online kunnen bestellen, niet getreurd er zijn dit jaar ook weer venters. Deze zullen 30 december huis-aan-huis-verkopen. (zowel binnen als buiten de bebouwde kom van Bakkeveen)

Geplaatst in: Voetbal

1 reactie op “Heerlijke oliebollen weer te bestellen bij vv Bakkeveen.

Geef een reactie