Vacature Ambassadeur Jeugd Bakkeveen

Vrijwilligersvacature
Ambassadeur Jeugd Bakkeveen

Code Hans is een jonge welzijnsorganisatie die in Opsterland o.a. het jongerenwerk doet. Code Hans bedenkt niet zelf wat goed is voor de jeugd, maar vraagt jongeren wat zij belangrijk vinden. Van daaruit zetten we met jongeren activiteiten en projecten op.

Opsterland is een gemeente met 16 dorpen. Voor de jongerenwerkers van Code Hans is het lastig om in alle dorpen intensief contact te onderhouden met de jeugd. Daardoor kunnen goede ideeën van jongeren verloren gaan en/of worden signalen van zorg en overlast later opgepakt dan nodig. Om de samenwerking met jongeren in de dorpen uit te bouwen, zijn we voor de dorpen dan ook op zoek naar een Ambassadeur Jeugd.

De Ambassadeur Jeugd is een inwoner van het dorp die opkomt voor de belangen van jongeren in eigen dorp en graag met de jeugd samenwerkt. We zoeken een Ambassadeur die:

  • Een klik heeft met jongeren.
  • Makkelijk contact legt met school/scholen, dorpshuis en verenigingen.
  • Tijd heeft om de functie in te vullen; het aantal uren is afhankelijk van de afspraken over de invulling van de functie.

De Ambassadeur Jeugd:

  • Heeft samen met een jongerenwerker van Code Hans contact met jongeren in eigen dorp.
  • Stemt de activiteiten van de jeugd af met scholen, dorpshuis en verenigingen in eigen dorp.
  • Helpt Code Hans om ideeën van jongeren voor activiteiten en projecten te verzamelen.
  • Adviseert over de activiteiten van en voor jongeren van Code Hans.
  • Stimuleert jongeren om mee te doen aan activiteiten en projecten van Code Hans.
  • Deelt flyers en berichten van Code Hans op de socials.
  • Deelt tips uit het dorp met de jongerenwerkers van Code Hans.

Als ambassadeur Jeugd heb je contact met de andere ambassadeurs jeugd en word je ondersteund door de jongerenwerkers van Code Hans.

Je krijgt voor je inzet een vrijwilligersvergoeding. De vrijwilligersvergoeding wordt gezien als onkostenvergoeding. Deze is €2,75 per uur voor vrijwilligers tot en met 20 jaar en €5,- per uur voor vrijwilligers vanaf 21 jaar. De vrijwilligersvergoeding is maximaal €180,- per maand en €1.800,- per jaar. De inkomsten hoeven niet te worden opgegeven bij de belastingdienst.

Lijkt het je leuk om Ambassadeur jeugd te zijn? Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel of app met Rob van der Holst, 06 1140 3385. Mailen kan ook: [email protected].

Als je meer wilt weten over Code Hans kun je natuurlijk ook contact met ons opnemen. Informatie vind je ook op onze websites codehans.nl en jongerenwerkcodehans.nl.

Geplaatst in: Vacatures

Geef een reactie