Dorpsspiegel al ingevuld ?

Dorpsspiegels gemeente Opsterland
(letterlijke tekst uit de brief van gemeente)

Sinds 2006 is elke 4 jaar aan de inwoners van Opsterlandse dorpen gevraagd hoe zij het wonen in hun dorp, straat/wijk, woning ervaren. Dit jaar vragen wij ook weer aan u hoe u het leven in uw dorp ervaart. Hiervoor is een vragenlijst gemaakt met onder andere vragen over uw woonsituatie, voorzieningen in uw dorp zoals onderwijs, sport en zorg en vragen over duurzaamheid en energie. Met deze informatie kan het dorpsbelang/plaatselijk belang hun visie voor uw dorp formuleren.

Naast deze vragen zijn wij ook erg benieuwd of u wel eens contact heeft met de gemeente en hoe u dit ervaart. Daarom zijn aan het einde van de vragenlijst een aantal vragen over de gemeentelijke dienstverlening toegevoegd. Dit geeft ons meer informatie over hoe wij onze dienstverlening zo goed mogelijk kunnen vormgeven.

Gemeente Opsterland heeft onderzoeksbureau Partoer (www.partoer.nl) gevraagd om dit onderzoek als onafhankelijke organisatie uit te voeren.

Hoe kunt u de vragenlijst invullen?
U kunt de vragenlijst digitaal invullen door naar de volgende link in uw internetbrowser te gaan www.partoer.nl/opsterland

U kunt de vragenlijst invullen t/m 7 juni 2022.

Maak kans op een waardebon
De gemeente Opsterland verloot 10 waardebonnen ter waarde van 25 euro onder de deelnemers van de Dorpsspiegels. U maakt kans op een waardebon door de vragenlijst in te vullen en aan het einde van de vragenlijst uw gegevens achter te laten. De gegevens die u achterlaat worden door Partoer losgehaald van de antwoorden die u heeft gegeven. Hierdoor kunnen Partoer en de gemeente niet zien wat uw antwoorden in de vragenlijst zijn. U vult de vragenlijst dus volledig anoniem in.

Tot slot
Wij danken u alvast hartelijk voor het invullen van de vragenlijst. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u contact opnemen met mevr. Schiffart of mevr. Hiemstra via (0512) 386 222.

Plaatselijk Belang Bakkeveen

Geplaatst in: Plaatselijk Belang

Geef een reactie