Avond-4-daagse 2022 dag 3

Dag 3 was wederom goed wandelweer. Deze vrijdag 10 juni 2022 was de temperatuur rond de 20 graden, beetje wind en weinig zon. Goed wandelweer.
Deze avond staken de 10 km wandelaars het Koningsdiep over naar Siegerswoude; dit via de Slotplaatsbossen. De 5 km groepen bleven nog net in Bakkeveen. Alle groepen liepen in het weiland van fam. G. Haisma langs het Koningsdiep en verder door de weilanden richting Bakkeveen.

Het blijkt dat vele groepen van de 5 km afstand donderdag ruim 7 km hebben gewandeld. Oorzaak is dat een deelnemende groep heeft de pijlen verplaatst en naar andere richting laten wijzen. Ook vrijdagavond zijn er weer op illegale wijze pijlen verplaatst, maar dat kon redelijk snel hersteld worden. Iedereen kan op www.bakkeveen.nl/a4d zien hoe er gelopen moet worden. Controleer dit af en toe !

Voor actuele informatie: www.bakkeveen.nl/a4d

Hieronder een foto-impressie van de vrijdagavond.

Geplaatst in: Avondvierdaagse

Geef een reactie