Sanne van Balen logeert op zolder.

Benieuwd wat er allemaal op de Slotplaats gebeurt? Komende maand logeert kunstenaar & schrijver Sanne van Balen op zolder.

Vanuit Bakkeveen zal zij in het kader van project Stroomopwaarts heel Opsterland verkennen. Zo vraagt ze zich af wat het woordje “-schap” uit landschap, vriendschap, mienskip, wetterskip, eigenlijk betekent. En breder: hoe komt betekenis eigenlijk tot stand? Wat voor invloed hebben wij mensen en het landschap om ons heen daar op? De nieuwe textielwerken die ze ontwikkelt, neemt ze mee naar een tentoonstelling die opent op 28 & 29 mei.

Zijn er plekken die voor jou veel betekenen? Heb je oude lappen stof of kledingstukken in de kleur rood die je niet meer gebruikt? Of wil je kennismaken met de kunstenaar? Laat het weten via: [email protected]

Iedere woensdag en zaterdagmiddag is er open atelier in Museum Opsterlân: Hoofdstraat 59, 8401 BW Gorredijk. Van harte welkom!

Houd het project in de gaten via arcadia.frl/projecten/stroomopwaarts/ en www.instagram.com/stroomopwaarts.art/

Bekijk hier het filmpje: youtube.com/shorts/z-SMNJOYbi4?feature=share

 

 

 

Geplaatst in: Slotplaats

Geef een reactie