RODE affiches in Bakkeveen ??

Afgelopen week heeft iedereen een folder in de bus gekregen: Huiskamerfestival ‘Muziek bij de Buren‘ in Bakkeveen.                          Ook digitaal te zien via het item op de agenda van bakkeveen.nl

We hebben er ruim 2 jaar op moeten wachten maar zondagmiddag is het dan zover.                                                                                                    Op 5 locaties in Bakkeveen hangen rode affiches. Hier klinken dan muziek geluiden van Franse Chansons, Rock, Blues, Klassiek en Singer Song Writer muziek.

Bij Michel en Sylvia op Foarwurkerwei 5, Jurjen en Tineke op Merskekamp 5, Sybrand en Tineke op Kleasterkamp 4, Oene en Willy op Blauhus 21 en bij Aaltsje vd Velde op Alde Drintsewei 18 spelen amateur muzikanten de sterren van de hemel. Onder hen ook een aantal Bakkeveners. Kijk nog maar even in de folder.

Om 1, 2 en 3 uur zijn er 3 minioptredens van ong. een half uur. Daarna heb je 30 minuten de tijd om naar een andere locatie te gaan. Het mooist is natuurlijk om  3 verschillende groepen te bezoeken. Maar heb je zondagmiddag nog een andere afspraak dan kun je het ook bij 1 of 2 optredens laten. Vanaf half 4 is er in De Brink een gezellige afsluiting voor muzikanten, speeladressen en bezoekers. Misschien wordt daar ook nog wel even gespeeld.

Tot zondag!  Van harte welkom.       Commissie ‘Muziek bij de Buren’ Bakkeveen

 

 

Geplaatst in: Muziek bij de buren

1 reactie op “RODE affiches in Bakkeveen ??

  1. Sybrand zegt:

    Locatie Merskekamp 5, het huis van Jurjen en Tineke Jagersma, wordt bewegwijzerd vanaf de Weverswal en Merskekamp. De woning staat nl een beetje verscholen.

Geef een reactie