Historische doorbraak: Tiny houses project kan doorgaan

Na maanden van voorbereiding is het zover. Er is ons, fam. Varga, eindelijk toestemming gegeven om in Bakkeveen zoveel mogelijk Tiny houses te gaan ontwikkelen voor jonge starters uit Bakkeveen en de vluchtelingenstroom die op ons afkomt.

Het is de bedoeling dat er zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van de open ruimtes in het dorp. Ook zal er een onderzoek komen naar de mogelijkheid om op grote erven Tiny houses te plaatsen.

Verschillende organisaties uit Bakkeveen staan achter deze ontwikkeling en hopen dat dit de leefbaarheid in het dorp ten goede komt.

De planning is dat de voorbereidende werkzaamheden voor de zomervakantie aanvangen rondom Nieuw Allardsoog. Volg de verdere berichtgeving op deze website.

Familie Varga

Geplaatst in: Bakkeveen

6 reacties op “Historische doorbraak: Tiny houses project kan doorgaan

 1. Klaas zegt:

  Super! Eindelijk zicht op meer woonruimte in Bakkeveen! 😉

 2. Kleine Tinie zegt:

  Wij hebben nog een tuinhuisje leeg staan, mag dat ook verhuurd worden? We kunnen wel wat extra inkomsten gebruiken en nu Nederland blijkbaar helemaal vol gaat stromen is elk onderdak er eentje toch?

 3. Varga zegt:

  Ik heb net contact gehad met de gemeente en je kunt je eventuele interesse nu kenbaar maken, zodat je op de lijst komt.

 4. De Buurman zegt:

  Ik vind het een prima initatief komt er eindelijk meer woonruimte in Bakkeveen.
  Ik hoop dat ze genoeg plaatsen vinden om Tiny houses te plaatsen.

 5. Freek zegt:

  Kun je er dan ook met de kabelbaan bij langs?

 6. Martijn zegt:

  Volgens mij wel idd, dat was ook een leuk item.😉 En de huisjes worden met luchtankers vastgezet… met die harde wind van tegenwoordig wil je geen risico nemen.

Geef een reactie