vv Bakkeveen weet te..

Afgelopen zondag wist vv Bakkeveen met 2-0 te winnen van Black Boys.

Het was geen gemakkelijke wedstrijd voor de Bakkeveensters om te scoren, Black Boys was erg defensief. Olaf Nijholt wist in de eerste helft te scoren en dat deed hij met een kopbal. Datzelfde kunstje deed Silvan Siebenga, hij scoorde laat in de tweede helft met een mooie snoekduik.

Door de winst komt Bakkeveen in punten gelijk met MKV 29, maar Bakkeveen heeft wel 1 wedstrijd minder gespeeld. De Leeuwarders speelden overigens gelijk (2-2) tegen sc Boornbergum ‘80.

Vanavond (16 maart) neemt vv Bakkeveen het thuis op tegen Langweer, mocht Bakkeveen gelijk spelen of winnen krijgen ze de 1e periode. Mocht de periodetitel binnen worden geharkt, dan komt Bakkeveen in de nacompetitie uit om te kunnen promoveren naar de 3de klasse in de KNVB. Mocht Bakkeveen kampioen worden gaan ze rechtstreeks naar de 3de klasse, maar daarvoor is nog een lange weg te gaan.

De wedstrijd Langweer – Bakkeveen wordt vanavond om 20.00 uur gespeeld in Bakkeveen. Toeschouwers zijn natuurlijk weer welkom en een beetje support kan geen kwaad, de toegang is gratis!

 

Onderstaand een aantal foto’s van de wedstrijd vv Bakkeveen – Black Boys. (foto’s; Martijn vd Vaart)

 

Geplaatst in: Voetbal

Geef een reactie