Jaarwisseling met Afzetlint

Door de corona-pandemie en als gevolg daarvan een lockdown kan er niet veel, maar ….

Radio Afzetlint is op oudejaarsavond 2021  ‘on air’! gegaan. Daarmee zorgde deze zender voor het noodzakelijke entertainment op deze oudejaarsavond èn was er ruimte voor de conference van Peter Pannekoek.

In samenwerking met Noovids en De Brink heeft Radio Afzetlint voor een vrolijke digitale “pretbooster” op deze oudejaarsavond gezorgd. Van 16 tot 18 uur konden in een heuse winterse drive through (de Weverwal) de eerder bestelde pretpakketten worden afgehaald. De pretpakketten van De Brink waren gevuld met o.a. bubbles, oliebollen, bier, worst, vlees, toast, smeersels en kaas.
Radio Afzetlint zorgde voor muziek met onder andere “de pubquiz en ander dom geouwehoer!”  Met o.a. Frank Warnders, Nathan Toes , Jacobus Okkema.

De lichtshow was het hoogtepunt van de avond op het moment van de jaarwisseling naar 2022. Hieronder het filmpje van de lichtshow.

 

Geplaatst in: Jaarwisseling

Geef een reactie