Bakkeveen: VVD 2022

“In gelul kun je niet wonen”

Het is goed toeven in Bakkeveen. We wonen in de prachtige gemeente Opsterland, waar we trots op kunnen zijn. Bakkeveen is een centrumdorp waar we ons thuis voelen, een veilige plek binnen de gemeente. Een dorp waar kinderen met een lach naar school gaan, waar we kunnen wandelen en fietsen in onze prachtige bossen en heidevelden en een zwembad en sportcomplex vlakbij is. Net als de huisartsenpraktijk en winkels. Bakkeveen is een dorp waar veel mensen met plezier wonen, werken en genieten van het unieke  landschap en de goede voorzieningen. Bakkeveen/Opsterland heeft het allemaal!

Wat goed gaat, willen we graag zo houden. Dat is geen vanzelfsprekendheid. Daar moeten we ons met z’n allen voor inzetten. Zodat jij als inwoner veilig en vrij jouw leven kan leiden. En de dingen die beter kunnen, pakken we aan, zodat deze ook echt beter worden.

Op dit moment horen we dat het nieuwbouwplan dichterbij komt. Dat wordt na 12 jaar beloftes van de bestuurders ook wel tijd. Al in 2018 werd er dankzij VVD’er Wanda Geertsma een opdracht gegeven aan het gemeentebestuur om met een pilot van small/small houses te starten, in Bakkeveen en Gorredijk. Maar het duurt te lang en ondertussen komt het initiatief vooral uit het dorp zelf, dat zien wij als VVD ook. Het gaat nota bene over basisvoorzieningen waarvoor gestreden wordt. Dan mag je als inwoner van één van de vier centrumdorpen van Opsterland verwachten dat het Opsterlandse gemeentebestuur hier daadkrachtig mee omgaat. Met Wanda Geertsma als lijstrekker willen wij dit samen met de inwoners van Bakkeveen oppakken en eindelijk eens vaart maken.

Waar de VVD Opsterland zich de komende jaren voor wil inzetten in Bakkeveen:

  • Het nieuwbouwplan met betaalbare woningen voor Bakkefeansters komt er zo snel mogelijk!
  • Een concrete aanpak om de verouderde en afgeschreven schoolgebouwen en het gymlokaal te vernieuwen, waar het dorp al sinds 2007 mee bezig is!
  • In een centrumdorp als Bakkeveen hoort naast goede huisvesting voor het basisonderwijs ook goede kinderopvang!
  • Veilige en goede fietspaden in en rondom Bakkeveen!

Wij vragen jouw stem en vertrouwen om de komende vier jaar weer hard aan het werk te gaan. Samen bouwen aan een nog mooier Bakkeveen met perspectief voor onze inwoners. Opsterland blijft goed, wordt beter!

Er valt weer wat te kiezen voor de inwoners van Bakkeveen.

Stem VVD Opsterland op:

#1 Wanda Geertsma (lijsttrekker) of de Bakkefeansters
#7 Marieke Breuker-de Haan of
#17 Rinze Haisma.

Voor de website: klik hier

Geplaatst in: Bakkeveen

Reacties zijn gesloten.