Bakkeveen: CDA 2022

Onze slogan tijdens deze campagne is: Samen Opsterland Groener.
Groen staat voor: platteland, natuur, duurzaamheid en natuurlijk CDA-groen. Binnen het CDA vinden we het belangrijk dat we omzien naar elkaar: iedereen telt mee! Opsterland groener maken doen we samen.

Wil je meer weten over onze plannen voor Opsterland de komende 4 jaar? Lees of luister ons verkiezingsprogramma via deze link: www.cda.nl/fryslan/opsterland/verkiezingsprogramma/verkiezingsprogramma

Onze Lijstrekker op bezoek bij bloeizone Bakkeveen
Onze lijsttrekker tijdens deze verkiezingen is Bareld van der Meer (Foto) uit Langezwaag. Na een aantal jaren in de schaduwfractie is hij onlangs toegetreden tot de gemeenteraad. En nu dus lijsttrekker voor de verkiezingen van 16 maart 2022. In dat kader is Bareld in zijn vrije uurtjes overal in Opsterland te vinden. Zo heeft hij onlangs met een aantal lokale CDA’ers een bezoek gebracht aan de Bloeizone in Bakkeveen en aan de melkveehouderij van Kees-Jan Dijk in Siegerswoude. Kees-Jan is de nummer 5 op onze kandidaten lijst.

Een uitgebreid verslag van het bezoek aan de Bloeizone en de melkveehouderij is hier te lezen: www.cda.nl/fryslan/opsterland/actueel/nieuws/op-werkbezoek-bloeizone-bakkeveen-veehouderij-siegerswoude

Onderstaande de lokale kandidaten op de CDA-lijst.

Voor onze website: klik hier

 

 

 

Geplaatst in: Bakkeveen

Reacties zijn gesloten.