Sinterklaas is weer vertrokken…

Ook uit Bakkeveen. Dit jaar was een bijzonder jaar. Door het grote aantal corona-besmettingen in Bakkeveen kon het feestje met Sinterklaas in de Plazahut helaas niet doorgaan. Maar de Pieten hadden iets leuks bedacht. Sinterklaas reed op de zaterdagochtend van 20 november door Bakkeveen in zijn elektrische Sintmobiel en de Pieten hebben persoonlijk de cadeautjes die ze voor de kinderen van Bakkeveen hadden meegebracht bij hun thuis aan de deur afgegeven. De Pieten hebben ruim 80 adressen in Bakkeveen bezocht! Op deze manier konden Sinterklaas en de Pieten toch alle kinderen even zien.

   

Het bestuur van de Stichting Sinterklaas in Bakkeveen wil alle ouders hartelijk danken voor hun medewerking in het afstand houden en het dragen van mondkapjes. De kinderen die de kleurplaat hadden ingekleurd hadden deze keurig in een emmer of doos buiten bij de voordeur gezet. Onze complimenten!

We willen alle vrijwilligers en sponsoren die hebben meegewerkt aan de Sinterklaas activiteiten dit jaar in Bakkeveen hartelijk danken. We hopen dat we volgend jaar weer een echte intocht met een Sinterklaasfeest kunnen vieren.

Meer foto’s kunt u bekijken op de Facebook pagina van Sinterklaas in Bakkeveen: www.facebook.com/SintBakkeveen.

De volgende organisaties, bedrijven en personen hebben dit jaar meegeholpen om alles mogelijk te maken:

Aqturion.nlBandenBronBelje.nlBorduurstudio Van MiranCamping De WâldsangGastenverblijf it BeakenGebr. KokGremcoGroenewegen Notarissen – Jan van Dalen – Marinus MachinebouwMeinsma FietsenPlaza De KolkPlaatselijk Belang BakkeveenReinderink ElektrotechniekStichting Vlooienmarkten Bakkeveen.

Geplaatst in: Sinterklaasfeest

Geef een reactie