Loodsbrand bij een woning aan de Jarig van der Wielenwei.

Het gaat om een brand in de meterkast in een inpandige garage in de boerderij. (Meer informatie is te lezen op het twitter account van Brandweer Fryslân. twitter.com/BrandweerFrl)

info Brandweer Fryslân:
Het gaat in #Bakkeveen gaan om een brand in de meterkast in een inpandige garage in de boerderij. De brand in de garage is geblust brandweer is bezig om te controleren of de brand ook is doorgeslagen naar een bovengelegen etage. Er zijn bij de brand geen personen gewond geraakt.

In #Bakkeveen staat er een loods in brand. De loods staat vlakbij het woonhuis. Er is opgeschaald naar middelbrand. De loodsbrand zou inmiddels uitslaand zijn. Er zijn geen personen meer in het pand aanwezig. Meer info volgt.

Om te controleren of de brand is doorgeslagen zijn er plafonds gesloopt. Zo is geconstateerd dat de brand niet is doorgeslagen naar de boven etage. Het sein brand meester is inmiddels gegeven. Het pand wordt nu geventileerd. Einde berichtgeving dit incident.

 

Geplaatst in: 2021-gebeurtenissen

Geef een reactie