Kerstboom verkoop (update)

Kerstboomverkoop

In verband met corona maatregelen vervallen de beide koopavonden.
We hebben ons best gedaan om weer mooie kerstbomen in te kopen. Dat bleek in eerste instantie nog niet zo makkelijk omdat de grotere bomen moeilijk te krijgen waren. Leuk om te vermelden is dat we dit jaar voor het eerst Nordmann sparren verkopen. Het verkooppunt is bij recreatiecentrum Dúndelle achter de hekken van het midgetgolfterrein. De verkoop start op 3 december. Op de volgende tijden zijn we aanwezig om u te helpen:

  • Vrijdag 3 dec           10:00 tot 16:00 en 19:00 tot 21:00
  • Zaterdag 4 dec        10:00 tot 16:00
  • Zondag 5 dec           10:00 tot 16:00
  • Maandag 6 dec                 Gesloten
  • Dinsdag 7 dec                   Gesloten
  • Woensdag 8 dec     12:00 tot 16:00
  • Donderdag 9 dec    12:00 tot 16:00
  • Vrijdag 10 dec         10:00 tot 16:00 en 19:00 tot 21:00
  • Zaterdag 11 dec       10:00 tot 16:00

De kerstbomen kunt u bij voorkeur betalen met de pin. Bezorging binnen Bakkeveen is gratis. Daarbuiten in overleg.

Dit jaar hebben we weer een marktkraam met leuke kerstartikelen en andere producten die gemaakt zijn door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een aantal van deze artikelen is ook te koop in onze webshop www.vieka.nl.

De opbrengst van de kerstboomverkoop gebruiken we om te investeren in ons zorg- en leerbedrijf. Bijvoorbeeld voor de aanschaf van nieuwe werkkleding, gereedschap of een cursus voor onze medewerkers. Voor meer informatie over stichting Vieka verwijs ik u graag naar onze website www.viekazorg.nl.

Graag tot ziens bij de kerstboomverkoop!

Stichting Vieka

Geplaatst in: Kerstmarkt

Geef een reactie