Belangrijke mededeling van Sinterklaas

Door het grote aantal corona-besmettingen in Bakkeveen kan het feestje met Sinterklaas in de Plazahut aanstaande zaterdag 20 november helaas niet doorgaan.

De Pieten komen langs!
Maar…. Sinterklaas en de Pieten hebben iets leuks bedacht om jullie toch even te kunnen zien. De cadeautjes die de Pieten voor jullie hebben meegenomen worden zaterdag 20 november tussen 10:00 – 12:00 uur bij jullie thuis bij de voordeur neergezet. Misschien zie je Sinterklaas dan ook nog even. Mocht je niet thuis zijn, dan hangen de Pieten het cadeautje aan de voordeur.

Kleurplaat
Als je de kleurplaat die je eerder hebt gekregen klaar hebt en aan Sinterklaas wilt geven, dan kun je die in een emmer of een doos doen en buiten bij de voordeur neerzetten. De Pieten nemen hem dan mee en geven hem aan Sinterklaas. Misschien win je wel een mooi prijs!

Aanmelden
Als je graag wilt dat de Pieten bij je langs komen, en je woont in of rondom Bakkeveen, en je bent tussen de 0 en 9 jaar (tot en met groep 5), dan kunnen je ouders je aanmelden via ons aanmeldformulier (klik op de knop Aanmelden). De Pieten hopen jullie allemaal thuis te zien!

DE AANMELDING IS GESLOTEN

 

Geplaatst in: Algemeen, Sinterklaasfeest

1 reactie op “Belangrijke mededeling van Sinterklaas

  1. Truus zegt:

    Wat vervelend voor de kinderen, maar ja we willen allemaal wel gezond blijven, dus wel goed van Sinterklaas en Pieten om het zo op te lossen.

Geef een reactie