Aardappelactie World Servants

Afgelopen zomer zou ik (Gerwin) met World Servants naar Bolivia toe gaan. In verband met corona kon dit helaas niet door gaan. World Servants heeft een andere reis voor ons georganiseerd in Nederland. Ik ben zelf naar Vollenhove geweest waar we tuinen van mensen hebben opgeruimd en opgeknapt. Ook hebben wij bij iemand een schutting geplaatst.

U zou misschien denken in Nederland kunnen de mensen dit toch zelf wel. Helaas is er een groep die niet het geld heeft voor een tuinman en die door lichamelijke problemen niet meer zelf in de tuin bezig kunnen. Ik vond het een hele mooie ervaring om dit een keer in Nederland te kunnen en mogen doen.

Wij gaan in de zomer van 2022 met World Servants naar Nepal. Wij gaan hier de lokale bevolking helpen met het bouwen van 2 klaslokalen gedurende 3 weken. Dit doen we met een groep van ongeveer 25 andere jongeren.

Voor de vliegtickets en bouwmaterialen hebben we geld nodig.  Daarom gaan we actie voeren. Onze eerste actie is een aardappelactie. U kan het volgende bij ons bestellen:

  • 10 kilo Bilstar = € 10,–
  • 10 kilo Irene = € 10,–

U kunt uw bestelling op 2 manieren doorgeven:

  • bellen naar 06 4292 5752 tussen 8:00 uur en 20:00 uur of
  • mail naar [email protected] met als onderwerp “Aardappelactie”. Vermeld in de mail duidelijk de soort aardappel, hoeveel zakken, uw naam, adres en telefoonnummer.

U kunt bestellen tot zaterdag 20 november.

Uw bestelling wordt geleverd op zaterdag 27 november.

Alvast hartelijk bedankt voor uw bestelling.

Gerwin en Krijn van World Servants Bakkeveen

Geplaatst in: World Servants

Geef een reactie