Impressie vlooienmarkt 18 september

Weer geluk gehad met het weer. Rond 10 uur kwam de zon door en werd het lekker marktweer. Er stond weinig wind en de temperatuur liep op naar ca 19 graden. Dus wel een beetje zoals verwacht werd, maar meer zon!

Het aantal geboekte standhouders was 538. Er zijn uiteindelijk “maar” 509 komen opdagen. De andere 29 namen blijkbaar hun verlies van € 7,–.

Zaterdag was het een extra ingevoegde markt vanwege de gemiste markten van april tot aan juli. Het was wat onzeker of er ook veel publiek op af zou komen. Dat viel geweldig mee; bijna hetzelfde aantal parkeerders op de parkeerterreinen en waarschijnlijk nog wat meer mensen op de fiets dan de markt van 4 september.

De zon kwam pas om 7:15 uur op. Toch stonden de eerste standhouders al om 4 uur in de rij te wachten (en onderling te “kletsen”) totdat ze het marktterrein op mochten rijden. In het donker is het wat lastiger om iedereen goed in de rij te krijgen, maar het is zonder noemenswaardige problemen gelukt. Het parkeren verlies ook heel soepel: redelijk gespreid verkeer over de ochtend. Er zijn nauwelijks tot geen files geweest.

Vele standhouders waren weer tevreden over de verkopen. Het goede weer maakte alles wederom tot een gezellig geheel.

Volgende markt: zaterdagochtend 2 oktober (met nog een keer mooi weer?). Meer info en boeken: www.bakkeveen.nl/markt

Hieronder een aantal overzichtsfoto’s en 2 timelapse filmpjes van beide onverharde marktterreinen.

 

Helaas is het begin van de markt (vanaf 4 uur) van het filmpje verloren gegaan.
Start is rond 8 uur.

 

 

Geplaatst in: vlooienmarkt_2021, Vlooienmarkten

Geef een reactie