Impressie markt 7 augustus 2021

De markt van 7 augustus 2021 was zeer geslaagd. Het was boven verwachting mooi weer: veel zon, beetje wind. Pas na 15 uur kwam de eerste bui.

De zorgen van een week eerder waren achteraf gezien onterecht. Bij het boeken van de standplaatsen op dinsdagochtend 3 augustus waren we bij 361 gestopt. We wilden voorkomen dat we meer lieten boeken dan dat er uiteindelijk plaats was. In corona-opstelling is er ruimte voor 500 standhouders. Door de overvloedige regenval dreigden delen van het terrein minder goed tot niet bruikbaar te zijn.
Bakkeveen lag in een gebied waar relatief veel neerslag viel. Maar in de 2 dagen vlak voor de markt is er slechts 5 mm gevallen en dat viel erg mee. Daarom zijn de boekingen vrijdagmiddag weer opengezet en kwamen we tot 428 standhouders die de weersverwachtingen durfden te trotseren. En zij hadden geluk. Op een paar drupjes regen na rond 8 uur in de ochtend, was het zoals gezegd prachtig marktweer.

Het is erg druk met bezoekers geweest. Niet alleen per auto, maar met name fietsend of lopend. Deze laatsten dan vanaf de nabij gelegen campings. Standhouders waren zeer tevreden over de verkoop: veel goederen kregen een tweede leven …..
Volgende markt is op zaterdag 21 augustus.

Hieronder een foto-impressie van www.martijnvandervaart.nl .

Timelaps filmpje van terrein P1 (op de achtergrond P3). Helemaal rechts een stukje van de verharde marktterreinen.

 

Geplaatst in: vlooienmarkt_2021, Vlooienmarkten

7 reacties op “Impressie markt 7 augustus 2021

 1. Grietje van Veen zegt:

  Het was een hele mooie markt

 2. Anko zegt:

  21 december pas weer?

 3. Hans zegt:

  Dank jullie wel …alle vrijwilligers …. het is zo fijn dat dit weer door kan gaan door jullie inzet.
  We kijken uit naar volgende keren!

 4. Pieter van der Bij. zegt:

  Pieter, ik mis nog steeds een wc gelegenheid op de weilanden,wil best 1 euro meer betalen, misschien een paar dixies? Verder alles goed geregeld, kom al jaren met mijn handel.

 5. M.Silvius zegt:

  Zou graag een keertje gaan, maar wat zijn de openingstijden vd markt?

Geef een reactie