We zijn weer in de lucht

Helaas is deze site vanaf gistermiddag iets na 17 uur tot vanmiddag (donderdag 1 juli) offline geweest. Reden was de zeer grote toestroom van mensen die zich wilden aanmelden voor de vlooienmarkt van zaterdag 3 juli als standhouder. Zonder reservering kun je niet op de markt staan. Er waren in de 2 minuten rond 17 uur ca 100 geslaagde reserveringen. Daarna is de site ’s avonds rond 21 uur nog even in de lucht geweest. Ook toen ging het weer te snel met aanmeldingen. We zitten rond de 75% vol.

Standhouders:
ALLEEN iedereen die via iDeal betaald heeft, heeft een reservering ontvangen. Mogelijk dat er nog een paar met verkeerd getypt emailadres tussen zitten, maar dat lossen we vanavond of morgen, vrijdag, wel op.
Dus niet komen zonder reservering: u kunt dan meteen weer naar huis.

De laatste plaatsen voor zaterdag: dat wordt een soort loterij. Voorzover de belasting op de site het toelaat zetten we het formulier even online (ergens vanavond). Zodra we denken dat er teveel dataverkeer komt, zetten we het formulier weer uit.
De technische provider en alle schakels daartussen werken aan een stabielere oplossing.

Geplaatst in: Bakkeveen

2 reacties op “We zijn weer in de lucht

  1. Wietse Terpstra zegt:

    het was te verwachten dat het mis ging echt iedere rommelmarkt handelaar die ik ken die zit te springen om weer op een markt te staan ik persoonlijk heb dat enorm gemist, was reserveren niet nodig geweest dan was het een record markt geworden kwa aantal standhouders.

  2. A. H. zegt:

    Dan was er geen controle op het aantal geweest. En wordt de markt veel te groot. Met veel te veel overlast voor de bewoners, die met een normale markt niet eens doorgelaten worden als ze voor hun werk het dorp uit moeten. De bezoekers staan vanaf Foarwurkerwei al in de rij en rijden met weinig ruimte ertussen en laten verkeer, wat af wil slaan richting Waskemeer niet eens door. Zo vaak daar lang moeten wachten… Ook levert een grote markt parkeerproblemen in het dorp op. Een euro voor parkeren betalen, zit er voor sommigen niet in. Dus ik ben blij, dat er een beperking op het aantal zit.

Geef een reactie