Sprookjes in het bos

Het sprookjesbos Bakkeveen in speciale vorm wordt vandaag helemaal klaargemaakt.

Vanaf morgen (27 juni 2021) kunnen jullie elke dag tussen 10.00 en 16.00 uur bij de Bosmanege Bakkeveen een kralenketting afhalen. Daar is dan ook het start- en eindpunt van de route. Voor de kralenketting wordt een bedrag van € 10 gevraagd. Bij inleveren van de ketting krijgt u €5  retour en kunt u natuurlijk altijd nog even een ijsje eten of wat blijven drinken op het terras.

De kralen aan de ketting geven aan of je bij een bocht/ afslag of kruising rechtsaf, linksaf of rechtdoor moet lopen. Onderweg hangen er sprookjesfiguren in de bomen en moeten er vragen beantwoord worden.

Per gezelschap is één ketting voldoende. Daarbij krijgt u een vragenblad met vragen over sprookjes. Lever na afloop van de route de antwoordformulieren in en wekelijks worden er onder de goede formulieren 3 prijzen verdeeld.

Ook zijn er elke week extra prijzen te winnen door op zoek te gaan naar de speciale ‘sprookjes happy stones‘ onderweg. Lever de gevonden steen in en neem meteen een leuke prijs mee naar huis.

We verwachten dat we de route tot 24 juli beschikbaar zullen houden. Hierover zullen we jullie op de website op de hoogte houden (dit laten we ook afhangen van de belangstelling voor de sprookjestocht)

We hopen dat er op deze manier toch een leuke sprookjestocht gemaakt kan worden!

Organisatie van Sprookjesbos Bakkeveen

Geplaatst in: Zien en doen

1 reactie op “Sprookjes in het bos

  1. Dani zegt:

    Heel leuk voor de kids 🥳

Geef een reactie