Nieuw: hoveniersbedrijf Vieka-groen

Vieka gestart met hoveniersbedrijf

Deze maand (juni 2021) is Vieka gestart met een beschutwerk bedrijf in de groenvoorziening. Onze werknemers zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die onder begeleiding van een ervaren vakkracht aan het werk zijn. Deze medewerkers zijn in loondienst bij Vieka-groen.

We richten ons op tuinonderhoud en boswerkzaamheden en doen dit zo duurzaam mogelijk. Bij onze inkoop van plantgoed, gereedschap en meststoffen zorgen we ervoor dat de impact op het milieu zo klein mogelijk is.

Voor dit groenbedrijf zijn we nog op zoek naar nieuwe klanten. U kunt bij ons terecht voor maaiwerkzaamheden, onkruid verwijderen, onderhoud bedrijfsterreinen, onkruidbestrijding, reinigen bestrating, snoeiwerkzaamheden, beplanting, bemesting en verticuteren.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via:

Geplaatst in: Verzorging

Geef een reactie