Buitenfilm Filmhuis in het zwembad

Het blijft altijd een gok bij het plannen van een buitenfilm. Vorige jaren pakte dat steeds goed uit en ook afgelopen vrijdag hadden we geen klagen. Droog en een zeer behaaglijke temperatuur. Dit keer  op de zonneweide van het zwembad. Een prachtige plek met een grote boom en de baden op de achtergrond.

Je kon merken dat iedereen weer zin had in een verzetje, de max 50 toegestane plaatsen waren dan ook in no time gereserveerd en er hing een gezellige sfeer. Iedereen wachtte geduldig tot het voldoende donker was om te beginnen. Even voor half elf was dat zover, de 2e film van dit seizoen en tevens de laatste; O’HORTEN, een Noorse film. Treinmachinist Odd Horten  heeft zijn hele leven volgens de dienstregeling van de trein geleefd.. Hij wordt 67 en gaat met pensioen, en nu? O’HORTEN is een heerlijk warme en subtiel humoristische film.

In september begint het Filmhuis met het nieuwe filmseizoen.

Wil je ook op de mailinglist en op de hoogte blijven van alle info rond het filmhuis: Even een mailtje naar : [email protected]

 

Geplaatst in: Filmhuis

Geef een reactie