Bakkeveen Actief verschenen

De 9e editie van de Bakkeveen Actief is 16 april 2021 verschenen. In 2013 begonnen voor alleen Bakkeveen, is de krant nu ook het informatiemedium voor recreatie in heel 3 Provinciënland; de dorpen rond Bakkeveen Wijnjewoude, Ureterp, Frieschepalen, Siegerswoude, De Wilp, Jonkersvaart, Zevenhuizen, Een-West, Haulerwijk, Haule, Donkerbroek en Waskemeer zijn ook aanwezig met recreatieve informatie.

Vorig jaar (2020) is de Bakkeveen Actief pas in juni verschenen door de Corona pandemie en de maatschappelijke gevolgen daarvan. De destijds vermelde evenementen konden veelal niet doorgaan. Nu in 2021 zijn de organisatoren ondanks de goede recreatie vooruitzichten, wat behoedzamer in het plannen en hebben daarom nog niet alle evenementen aangekondigd. Zodra de ruimte er daadwerkelijk is, zullen deze ook vast volgen.

Voor eind april valt in de Bakkeveen Actief in de brievenbus van de dorpen Ureterp, Oosterwolde, Haulerwijk, Marum en het tussenliggende gebied. Geen Bakkeveen Actief in de bus? Bakkeveen Actief is verkrijgbaar op de campings in Bakkeveen en omgeving en bij Poiesz en Plaza De Kolk in Bakkeveen.
Ook is deze recreatiekrant verkrijgbaar bij de TIP-Bakkeveen bij het zwembad zodra de kiosk weer open kan en mag.

Klik hier voor de digitale scroll versie en hier voor de bladerversie (=groot scherm)

TIP-Bakkeveen

 

Geplaatst in: TIP-Bakkeveen

Geef een reactie