Recept 12: Kabeljauw uit de oven
In het kader van 30 dagen gezonder
10 minuten en 30 minuten oventijd
Ingrediënten:
- 4 kabeljauwfilets of andere vis
- Olie om schaal in te vetten
- 2 preien, gewassen en in ringen gesneden
- 2 etl. olijfolie
- 2 uien , in ringen gesneden
- 1 etl. kerriepoeder,
- 1 bekertje crème fraiche
- 100 gr. geraspte kaas
- Ovenschaal
Bereiden :
- Verwarm de oven op 200
- Bestrijk de schaal met olie en verdeel de preiringen over de bodem
- Leg de vis tegen elkaar in de schaal
- Verhit de olie in een braadpan en bak de uien glazig. Voeg de kerrie toe en bak kort mee, daardoor smaakt de kerrie minder bitter
- Roer er de crème fraiche door en verdeel het uimengsel over de vis.
- Strooi de kaas erover en plaats de schaal in de warme oven.
- Maak het gerecht in ongeveer een half uur gaar en bruin.
Montignacrecept
Reacties