Landgoed De Slotplaats zoekt nieuwe ondernemer

In de bosrijke omgeving van Bakkeveen ligt het eeuwenoude landgoed De Slotplaats. Natuurmonumenten is eigenaar van het landgoed met het iconische landhuis, de vele historische elementen en een uitgestrekt en gevarieerd bosgebied. Momenteel is het landhuis vanwege een grondige renovatie gesloten. Natuurmonumenten bekijkt nu de mogelijkheden voor een geïntegreerde invulling van dit monumentale pand met het gehele landgoed en zoekt hiervoor een nieuwe, ervaren en groene ondernemer.

Diverse natuurbeleving
Landgoed De Slotplaats is één van de grotere Friese bosgebieden en herbergt vele herinneringen aan vervlogen tijden. Het oude, deels vochtige bos met zijn dikke bomen huisvest een grote verscheidenheid aan planten en dieren. Jaarlijks bezoeken zo’n 80.000 mensen dit gebied om er te wandelen, te fietsen of te paardrijden.

Vele mogelijkheden
Naast de unieke natuur en de cultuurhistorische bezienswaardigheden, is het landgoed zeer geschikt voor bijzondere evenementen en vergaderingen. Het landhuis heeft een statige uitstraling en is alom bekend in de omgeving. Het is tevens het startpunt van een bezoek aan het landgoed. Het pand en de gebouwen eromheen lenen zich er uitermate goed voor om een restaurant met aanvullende functies in te realiseren.

Ambitieuze gastheer
Voor deze bijzondere locatie zoekt Natuurmonumenten een ambitieuze en creatieve ondernemer met passie voor horeca en gastheerschap. Lees de prospectus met voorwaarden en achtergronden door en meld je vervolgens aan voor de Open Dag op dinsdag 15 december

Contact: Jan-Willem Zwart, e-mail [email protected] of telefoon 06-12936388

Geplaatst in: Slotplaats

Geef een reactie