Huisarts Bakkeveen op TV in “Dokters van morgen”

Het fitste dorp van Nederland?

Binnenkort kan heel Nederland zien welke bijzondere zaken momenteel gaande zijn in bij ons in Bakkeveen. Het programma “Dokters van Morgen” van presentatrice Antoinette Hertzenberger laat zien hoe Bakkeveensters aan hun gezondheid werken. “Dokters van morgen” schenkt aandacht aan nieuwe ontwikkelingen in de gezondheidszorg.

In de aflevering van woensdag 25 november komen twee Bakkeveensters aan het woord die vertellen over de prachtige resultaten die ze hebben bereikt omdat ze meer tijd en aandacht aan hun gezondheid besteden. In het blad Radar wordt ook extra aandacht aan Bakkeveen gegeven.

Voor meer info: klik hier.
Alvast een voorproefje: klik hier.

Woensdag 25 november. NPO1. Aanvang 21:35 uur

Geplaatst in: Bloeizone Bakkeveen

2 reacties op “Huisarts Bakkeveen op TV in “Dokters van morgen”

  1. Minke Oostenbrug zegt:

    Ik vond het programma heel goed en interssand

  2. teepie zegt:

    een heel goede informatie hierover ik zou ook graag van mij bloeddruk pillen af willen maar ook van maagcapsules

Geef een reactie