Ter verduidelijking

Om misverstanden te voorkomen; hier nog even een update over het Dodo Zomerterras 2020.

Wij merken dat de gedachte bestaat dat het dit jaar zal gaan om een festival. Dit is helaas niet het geval.. Er is een gelimiteerd en klein aantal kaarten beschikbaar gesteld per dag zodat de hoeveelheid mensen strikt te reguleren is. Ook is er voor iedereen een zitplaats aanwezig, en zal daardoor de anderhalve meter afstand tot de andere persoon te handhaven zijn. Het wordt nog steeds van een ieder verwacht om de regels van het RIVM in acht te nemen. Het wordt geen ‘kleintje Dodo Festival’. De artiesten zullen in huiskamerstijl optreden en daardoor wordt het meezingen ontmoedigd. Wij hopen met elkaar een gezellige terrassfeer neer te zetten en dat we terug kunnen kijken op 3 heugelijke weekenden. Natuurlijk willen wij jullie in het klein wel de Dodo sfeer laten proeven, maar dan op een hele andere, aangepaste, manier.

 

 

 

Geplaatst in: Dodo Festival, Evenementen

4 reacties op “Ter verduidelijking

 1. dorpeling zegt:

  En kan voor alle duidelijkheid hier ook worden vermeld tot hoe laat ’s avonds (’s nachts) het optreden doorgaat?

 2. DodoFestival Bakkeveen zegt:

  Jazeker, het duurt tot 23:00 uur. Dan sluit het terras!

 3. dorpeling(2) zegt:

  Normaal is het dodo festival twee dagen, dat zijn er nu 9. Dat is misschien even schrikken als je hebt besloten dit jaar ivm corona thuis te blijven en rustig van je vakantie wilt genieten. Er is wel door de organisatie aangegeven dat het niet om de muziek gaat, maar om het ‘eten en drinken’. Daarbij zullen de bezoekers zich moeten houden aan de richtlijnen van het RIVM. Zo niet, kunnen er boetes uitgeschreven worden. (400 euro p.p.) Daarbij zal de organisatie zich aan de geluidsvoorschriften moeten houden. Het geluid inclusief dat van een terras moet worden getoetst aan de geluidsvoorschriften, deze is te vinden op de website van Kenniscentrum InfoMil. (tabel 2.17) Bij vragen kan er ook contact met Gemeente worden opgenomen. ([email protected], tel. 0512-386222)

 4. Ano-niem zegt:

  Mmmm volgens mij hadden ze beter het podium of de boxen richting het zwembad kunnen richten. Nu is de bass van de boxen duidelijk te horen. En best STOREND!!! De sympathie voor de organisatie is nu wel een beetje weg.

Geef een reactie