Fietsspeurtocht 01

TIP-Bakkeveen heeft 9 fiets-speur-routes van rond de 30 km uitgezet. De 9 routes beginnen en eindigen bij de nieuwe TIP-kiosk bij zwembad op Dundelle-plein in Bakkeveen. Dit is route 2.
Alle routes waren al eerder gepubliceerd, maar deze route 01 was gereserveerd voor de Bakkeveen Actief. Deze krant is eind juni verschenen. Daarom plaatsen we de route nu ook op deze pagina met grotere foto’s.

Hoe werkt het
De routes zijn aangegeven met foto’s. De foto kijkt in de richting waarin je moet fietsen. Bij elke kruising/afslag moet je kijken of de volgende foto daar past. Zo ja dan volg je in de richting van de foto. Anders blijf dezelfde straat/pad volgen tot volgend kruispunt.
Volg de foto’s in de aangegeven volgorde: van boven naar beneden. Elke foto heeft een nummer. Soms bij vele kruisingen vlak achter elkaar moet je een beetje zoeken….

Verken je eigen omgeving
Als je alle routes in de nabije toekomst gaat volgen heb je een groot gebied rond Bakkeveen verkend. Je komt vast wel ergens langs een onbekende plek. Hopelijk kun je met deze fiets-speur-routes de tijd aangenaam doorbrengen en heb je een doel om te fietsen.

Voor sommige deelnemers is het natuurlijk verveld dat je de mobiele telefoon of tablet mee moet hebben. Afdrukken van de foto’s kost veel inkt!

Te moeilijk, te gemakkelijk of iets anders in gedachten? Reageer onderaan deze pagina of stuur een mail naar [email protected]
Je fietst natuurlijk op eigen risico. Soms is er een klein stukje onverhard; wellicht moet je dan voor de veiligheid een stukje met de fiets lopen.

Veel succes en plezier met het verkennen van je naaste omgeving !

Sjirk van Gorkum
Jan van Dalen

Geplaatst in: Wandel-/fietsroutes, Wandelen & fietsen

Geef een reactie