Zomeractiviteiten 2020

Zomeractiviteiten 2020 – doe mee!

De zomer gaat er waarschijnlijk anders uitzien dit jaar. Door de corona-crisis ga je misschien niet op vakantie, of korter, en ben je meer tijd thuis.

Samen met inwoners gaan we daarom in zoveel mogelijk dorpen van Opsterland zomeractiviteiten voor de jeugd organiseren. In elk dorp een programma, dat zou het mooiste zijn. Daar hebben we wel hulp bij nodig. Doe ook mee! Dan kunnen we ook in jouw dorp een activiteitenteam op de been brengen. Wie zijn we?? Wij zijn: de buurtsportcoaches, de JOGG regisseur (Jongeren Op Gezond Gewicht), gemeente Opsterland en het jongerenwerk van Code Hans.

Iedereen die het leuk vindt om mee te helpen is welkom, ‘jong en oud’! Voor de zomeractiviteiten hebben we budget beschikbaar. Voor ieder dorp dat meedoet hebben we bovendien een bonus: de blockparty. Dat is een geheel verzorgd sport- en spelprogramma waar we mee op tournee gaan.

Wil je meer weten of je aanmelden? Mail naar [email protected] of stuur een appje naar 06-11403385.

Code Hans, gemeente Opsterland

Overigens:
Overigens probeert Dodo-organisatie in overleg met gemeente gedurende de bouwvakperiode kleinschalig entertainment passend binnen de RIVM-regels in Bakkeveen te organiseren.

Geplaatst in: Bakkeveen, Dodo Festival

Geef een reactie